Wekom op onze website

Surveillance

De mobiele surveillancedienst van RV Sceurity BV staat 24 uur per dag paraat. Afhankelijk van uw specifieke wensen bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden;

Surveillance- en controlerondes                                                                                                          

Hierbij worden door ons surveillancerondes in en om uw gebouwen en terreinen uitgevoerd, waarbij wij onder andere controleren op onregelmatigheden en (brand-) gevaarlijke situaties.

 

Openingen                                                                                                                                                     

Hierbij openen wij het object, schakelen het alarmsysteem uit, schakelen verlichting in en openen bijvoorbeeld vergaderruimtes. Wanneer u gebruik maakt van deze dienst hoeven er minder sleutels maar nog belangrijker minder schakelcodes van het alarmsysteem uitgegeven te worden. Wolff Security wacht op de eerste medewerker en geeft deze het sein "veilig".

Sluitingen                                                                                                                                                        

RV Security voert aan de hand van een checklist een brand- en sluitronde uit. De brand- en sluitronde houdt in dat het object van boven naar beneden wordt gecontroleerd en afgesloten. Na deze algehele controle wordt de verlichting uitgeschakeld, het alarmsysteem ingeschakeld en het object afgesloten. Ook hier geldt dat er minder sleutels en schakelcodes van het alarmsysteem uitgegeven behoeven te worden.

Alarmopvolging                                                                                                                                              

Wolff Security rukt uit voor verschillende meldingen. U moet dan denken aan sabotage, inbraak, lijnuitval, storing of andere mogelijke meldingen. Wanneer Wolff Security van de alarmcentrale een melding heeft ontvangen, gaat onze surveillant direct ter plaatse. Bij aankomst wordt er door de surveillant een onderzoek ingesteld, welke in eerste instantie de buitenzijde van het object betreftt. Bij zichtbare schade wordt direct de politie gewaarschuwd. Na gezamenlijk onderzoek wordt de schade door een centraal bedrijf hersteld. De surveillant reset en activeerd het alarmsysteem en meld deze af bij de alarmcentrale. Indien gewenst kan er tevens een contactpersoon worden gewaarschuwd. In dit geval zal de surveillant, om de situatie te kunnen overleggen, zijn/haar komst afwachten. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage.

Wij bieden mobiele surveillance op maat, specifiek naar de wensen van de opdrachtgever of het hier nu gaat om een multinational of een pariculier. Middels een uitgebreide risicoanalyse komen wij samen met u tot een juiste aanpak.