Wekom op onze website

Bouwbeveiliging

Steeds vaker lezen wij in het nieuws over diefstallen vanaf bouwplaatsen en zien wij dat de beveiliging van bouwplaatsen vaak enorm wordt onderschat. De beveiliging van een pand in aanbouw is een moeilijke zaak. De panden zijn vaak nog niet geheel af en er zijn heel wat mensen die in en uit lopen op een bouwplaats. Veelal zijn er vele mogelijkheden om binnen en buiten te komen.

Wolff Security kan voor u medewerkers leveren welke voor u controle kunnen uitvoeren als portier bij de entree. Zij kunnen voor u een bezoekersregistratie bijhouden, registreren welke aannemers werkzaamheden uitvoeren en kunnen een registratie bijhouden van de op het terrein geparkeerde voertuigen. Daarnaast kunnen wij medewerkers inzetten als algeheel toezichthouders al dan niet met een diensthond.

Veel van onze medewerkers zijn in het bezit van de VCA certificaten en kunnen toezien op deze regelgeving. Naast deze certificaten beschikken zij over een EHBO- en BHV opleiding.

Van iedere dienst ontvangt u een uitgebreide rapportage, waarin de bijzonderheden van de dienst, alsmede de gemaakte rondes vermeld worden.

Graag willen wij u informeren over de mogelijkheden van onze bouwbeveiliging en onze interessante tarieven. Heeft u interesse in een gesprek met een van onze adviseurs of een vrijblijvende offerte, vernemen wij dat graag van u.