Wekom op onze website

Bungalowpark Beveiliging

Het beveiligen van vakantieparken is een vak apart. De beveiliger moet zich weten op te stellen als een echte gastheer of gastvrouw en moet zich bewust zijn dat hij of zij het visitekaartje van het park is. Wolff Securit heeft reeds enkele jaren ervaring op het gebied van de beveiliging van vakantieparken op diverse locaties in Nederland.

Daar men op de parken veelal te maken heeft met een grote diversiteit aan nationaliteiten, spreken onze medewerkers naast vloeiend Nederlands en Engels vaak meerdere vreemde talen. Voor deze werkzaamheden selecteren wij representatieve medewerkers met goede communicatieve vaardigheden. Onze medewerkers worden door ons intern op deze vaardigheden getraind alsmede op hun fysieke weerbaarheid. Vanzelfsprekend bezitten onze medewerkers een EHBO- en BHV diploma.

Omdat geen enkel park hetzelfde is zullen wij met onze opdrachtgever eerst een duidelijke werkinstructie samenstellen waarin alle ins en outs van het bedrijf, de taken voor de beveiligers, het noodplan inclusief noodnummers en de medewerkers bekend zijn. Aan de hand van deze gegevens zullen wij uit onze medewerkers de juiste personen, welke geschikt zijn voor uw park aan u voorstellen en inwerken. Daar wij inwerken als een investering zien, worden hier geen kosten voor gerekend.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van onze vakantiepark beveiliging en onze interessante tarieven. Heeft u interesse in een gesprek met een van onze adviseurs of een vrijblijvende offerte, vernemen wij dit graag van u.