Wekom op onze website

Evenementen Beveiliging

Een van de specialisaties van Wolff Security is de beveiliging van evenementen. Of het hierbij nu gaat om een dorpsfeest, een landelijk bekend festival, een housefeest of een klassiek concert, keer op keer weten de medewerkers van Wolff Security een evenement weer tot een veilig evenement te maken.

Het soort en omvang van een evenement bepalen onder andere wat de beste aanpak is. Adviseurs van Wolff Security worden ruim van te voren betrokken bij de organisatie van een evenement. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken naar het profiel van de bezoekers, het aantal bezoekers en de locatie van het evenement. Op basis van deze gegevens maken wij voor u een inzetschema en veiligheidsplan. U krijgt daarna van ons een offerte met vaste tarieven zonder dat er achteraf nog allerlei ingewikkelde toeslagen bij komen. U weet vooraf hoeveel het u gaat kosten zonder achteraf voor verrassingen te staan.

Medewerkers van Wolff Security gaan gekleed in driedelig antraciet kostuum met wit overhemd en bijpassende veiligheidsstropdas of in zwarte nette broek met blauwe polo en opdruk RV Security. In overleg kunnen daar ook reflecterende blauwe hesjes overheen.