Wekom op onze website

Hotel Beveiliging

Binnen uw hotel kunnen er vooral in de nachtelijke uren activiteiten plaatsvinden welke mogelijk de orde en rust maar ook de veiligheid kunnen verstoren. Te denken valt hierbij aan: vandalisme, prostitutie, kamerdiefstallen, geluidsoverlast etc.

Wolff Security heeft reeds jarenlange ervaring op het gebied van hotelbeveiliging. Wij leveren onze diensten aan diverse hotels door geheel Nederland, waaronder diverse grote vijf sterrenhotels. Naast het leveren van beveiligers overdag of in de nacht kunnen wij u tevens voorzien van nachtreceptionisten en night auditors voor uw front office.

 

Indien gewenst kunnen wij u ook een security manager leveren, welke de beveiliging van uw hotel onder de loep neemt. Doormiddel van een uitgebreide rapportage kan deze u adviseren en informeren waar de zwakke, dan wel sterke punten van uw hotel liggen. Hierbij wordt onder andere gekeken of er een gedegen sleutelplan aanwezig is. Er in samenwerking met de afdeling housekeeping een goede registratie wordt bijgehouden van de lost and found artikelen.

Onze hotelbeveiligers worden geselecteerd op hun representatieve voorkomen en communicatieve vaardigheden. Naast vloeiend Nederlands en Engels spreken zij vaak meerdere vreemde talen. Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over een EHBO- en BHV diploma. Aan de hand van uw wensen worden uit onze medewerkers de personen, welke geschikt zijn voor uw hotel aan u voorgesteld en ingewerkt. Daar wij inwerken zien als een investering, berekenen wij hier geen kosten voor. Ons personeel wordt speciaal getraind aan de hand van uw hotel, werkzaamheden en wensen.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van onze hotelbeveiliging en onze interessante tarieven. Heeft u interesse in een gesprek met een van onze adviseurs of een vrijblijvende offerte, vernemen wij dit graag van u.