Wekom op onze website

Object Beveiliging

De beveiliger van uw object is het visite kaartje van uw organisatie. Veelal vormen zij het eerste contact dat bezoekers met uw organisatie hebben. Wij begrijpen het belang dat u heeft bij een goede eerste indruk welke bezoekers zich vormen van uw organisatie. Wolff Security levert representatieve medewerkers welke zich presenteren als gastheer of gastvrouw van uw organisatie.

Omdat geen enkel object hetzelfde is zullen wij met onze opdrachtgever eerst een duidelijke werkinstructie samenstellen, waarin alle ins en outs van de organisatie, de taken voor de beveiligers, het noodplan inclusief noodnummers en de medewerkers bekend zijn. Aan de hand van deze gegevens zullen wij uit onze medewerkers de juiste personen welke geschikt zijn voor uw object aan u voorstellen en inwerken op uw locatie. Daar wij het inwerken van medewerkers als een investering beschouwen, brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.

Onze medewerkers kunnen worden ingezet voor de uitvoering van receptietaken, denkt u hierbij aan het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon. Het ontvangen van bezoekers, bijhouden van een bezoekersregistratie en bijvoorbeeld reservaties maken voor vergaderruimtes.

Daarnaast kunnen onze medewerkers tevens worden ingezet voor het maken van opening- en sluitrondes. Bij deze rondes wordt gelet op defecten aan het object en worden blusmiddelen en vluchtroutes gecontroleerd.

Van iedere gewerkte dienst ontvangt u een uitgebreide rapportage, waarin naast de bijzonderheden van de dienst, ook de rondes welke zijn gelopen, defecten aan het gebouw, bezoekers en vele andere informatie vermeld worden.

Graag willen wij u informeren over de mogelijkheden van onze objectbeveiliging en interessante tarieven. Heeft u interesse in een gesprek met een van onze adviseurs of een vrijblijvende offerte, vernemen wij dat graag van u.