Wekom op onze website

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiligers van Wolff Security zijn vaak oud militairen en politiefunctionarissen die een achtergrond hebben in de persoonsbeveiliging, Deze mensen zijn gewend om zowel alleen als in groepsverband te opereren.

Aan de hand van de opdracht zullen onze PB-ers eerst een risicoanalyse maken en een veiligheidsscan en aan de hand daarvan zal samen met de opdrachtgever een plan van aanpak worden gemaakt waarbij goed wordt gekeken naar de eisen en de wensen van de opdrachtgever.

Het Motto van RWolff Security is "Van een goede persoonsbeveiliger ziet niemand dat hij persoonsbeveiliger is..." en dit is voor ons erg belangrijk. Voor een opdrachtgever is het al erg lastig dat hij beveiliging nodig heeft, daarom doen onze mensen er alles aan om zo min mogelijk "tot last"te zijn en waarborgen waar het kan de privacy van onze opdrachtgever.

Bij ons kan iedereen die geen criminele activiteiten doet beveiligt worden. Oud of jong, man of vrouw of complete families. Alles is mogelijk en overal kunnen wij onze teams op aanpassen.