Wekom op onze website

Quick Respons Teams

De Quick Respons Teams van Wolff Security worden waar nodig bij onregelmatigheden direct ingezet. Deze vaak kwartiermakers zorgen op de locatie voor de eerste veiligheidsmaatregelen.

Onze teams zijn gerecruteerd uit ruim ervaren beveiligers die naast hun beveiligingsachtergrond ook vaak een achtergrond bij politie,justitie of leger hebben. De beveiligers van deze teams werken zowel in teams maar kunnen ook alleen hun werkzaamheden uitvoeren naar gelang uw wens en de mogelijkheden.

Bij grote onregelmatigheden zal een van onze crisis managers (welke 24 uur per dag inzetbaar) direct ter plekke komen om op gebied van veiligheid de coordinatie te regelen.

Indien nodig beschikken wij ook snel over complete commandovoertuigen, communicatie containers en diverse andere hulpmiddelen zoals dranghekken en dergelijken..

Het is verstandig om nu al na te denken over de mogelijke inzet van een QRT, zodat wij op de hoogte zijn van de wensen en de eisen die u stelt aan deze teams. Soms is het ook prettig om een ander soort team samen te stellen dan de doorsnee teams die wij inzetten bij onregelmatigheden. Zo zal de behoefte aan vrouwelijke beveiligers bij inzet van onregelmatigheden waar kinderen of vrouwen bij betrokken zijn groter zijn.