Wekom op onze website

Security op het water

Een specialiteit waarover niet veel bedrijven in Nederland beschikken is beveiliging te water. Wolff Security heeft de beschikking over meerdere snelle RIB vaartuigen, welke zijn uitgerust om een snelle redding te geven bij onregelmatigheden op het water.

onze beveiligers/duikers aan boord van deze vaartuigen zijn ruim ervaren en hebben diverse extra trainingen ondergaan om bij de meest uiteenlopende onregelmatigheden direct in te springen en actie te ondernemen.

Naast de meest uiteenlopende evenementen zoals Gay Parade, Prinsengrachtconcert, intocht Sinterklaas en Christmas Canal Parade te Amsterdam, worden onze vaartuigen met bemanning ook regelmatig door overheidsinstanties ingezet. 

Steeds vaker worden de vaartuigen van RV Security BV ook ingezet ten behoeve van de bewaking van diverse jachthavens in de nachtelijke uren, dit om criminelen welke het meer en meer hebben voorzien op de diefstal van vaartuigen te weren. Onze vaartuigen zijn dan ook uitgerust met goede verlichting en nachtcamera's, zodat wij goed zicht hebben op hetgeen zich in en rond het water afspeelt.

Ook worden wij regelmatig door diverse strandwacht organisaties en reddingsbrigades ingehuurd om hen te assisteren bij extreme drukte en bij te kort aan eigen personeel.

Onze vaartuigen zijn alleen in te huren met bestuurder en bootsman/beveiliger of bootsman/duiker.

De duikers van Wolff Security zijn individueel te huur.