Wekom op onze website

Diensten van Wolff Security

EVENEMENTEN BEVEILIGERS
De beveiligers van Wolff Security zijn naast  beveiligers ook gastheren, vraagbaken, hulpverleners, dienstverleners en meedenkers.Onze mensen zijn geen passieve beveiligers die bij een slagboom zitten en slagboompje open en dicht doen. Onze mensen zijn veel breder inzetbaar en ook niet te beroerd om af en toe wat neventaken op te pakken.Zo helpen onze beveiligers met een hekje goed neer te zetten, assisteren ze bij verkeersopstoppingen en verlenen ze EHBO waar nodig. Maar ook een invalide het invalidepodium ophelpen of een propje papier van de grond oprapen zijn allerlei neventaken waardoor de kostenpost uiteindelijk ook geld gaat opleveren.
als wij een eveneemnt hebben waar 1000 bezoekers zijn  heten wij ze alle 1000 van harte welkom en aan het einde een veilige thuiskomst toe.Dat is dat kleine beetje extra waardoor wij vaak worden herkend door onze opdrachtgevers. Ook wordt Wolff Security vaak gezien als het bedrijf met de vriendelijke mensen tenzij anders is gewenst.
Omdat onze mensen een ruime ervaring hebben komt het zelden voor dat wij een onregelmatigheid doormidel van geweld moeten oplossen. Vaak door dat kleine stukje extra aandacht en vaak door onze preventieve gesprekken kunnen wij veel narigheid voorkomen waardoor een evenement gezellig blijft.
Naast evenementen beveiligers tijdens de showsecurity leveren wij ook Nachtbewaking zowel met als zonder hond.

 

OBJECT BEVEILIGERS

Onze object beveiligers zijn ruim ervaren rotten in hun vak. Omdat geen enkel object het zelfde is en elk object een andere manier van aanpak verdient bekijken we van te voren welke type beveiliger het beste past bij het object. Aan de hand van deze profielschets kijken wij in ons ruime bestand  van beveiligers welke mensen er geschikt zijn voor welk object.

Onze medewerkers hebben vaak naast hun beveiligingsdiploma en ruime ervaring ook diverse aanvullende cursussen zoals talen/ EHBO/BHV/ Agressie/ Computer cursussen. Dit is vaak een aanwinst voor het bedrijf waar de beveiligers worden ingezet.

Van elke dienst die wij draaien maken wij een uitgebreide rapportage zodat de opdrachtgever precies op de hoogte is van alle bijzonderheden die zich in en om hun object hebben plaatsgevonden.

De kleding van de beveiligers passen wij aan , aan het soort object en kan van strak driedelig kostuum tot casual en alles wat er tussen inzit.

 

SURVEILLANCE DIENSTEN

Onze surveillanten zijn speciaal soort beveiligers die toch wel heel veel ervaring hebben. Onze surveillanten worden ingezet voornamelijk in de uren dat de meeste bedrijven gesloten zijn en er wordt van ze verwacht dat ze toezicht houden  tijdens de momenten dat deze bedrijven en objecten het meest kwetsbaar zijn.

Of het nu gaat om een openingsronde/ een sluitronde of een controle ronde. Alles wat onze surveillanten tegen komen wordt direct geregistreerd en waar nodig wordt deze informatie met de opdrachtgever gedeeld.

Door onze betrouwbaarheid en vakbekwaamheid hebben wij ook snelle lijnen met onder ander politie , brandweer en gemeente s en alarmcentrales. Hierdoor wordt er vaak informatie over en weer gedeeld en komt het voor dat de politie onze hulp inschakeld om zaken te regelen en op te lossen.

Onze surveillanten zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en rijden rond in opvallende maar ook onopvallende autos.

 

HIGH RISK SECURITY

Er zijn opdrachten die er echt toe doen. Klussen die je niet door elke beveiliger kan laten uitvoeren. Denk hierbij aan Persoonsbeveiliging van een persoon waar een dreiging op rust, een pand waarbij informatie is dat er iets staat te gebeuren, een pand waar krakers of andere kwaadwillende naar binnen willen, plaats delict of faillisementspanden die beveiligd moeten worden.

Hier worden door ons de juiste beveiligers neergezet die extra alert  zijn veel training hebben gehad en die zowel alleen als in groepsverband uitstekend kunnen opereren. Deze groep beveiligers worden ook van ad-hoc er op uit gestuurd en hebben een complete uitrusting om de eerste dreiging op te vangen.

Ook zullen deze beveiligers direct advies kunnen geven aan mensen om bijvoorbeeld veiligheid beter te kunnen garanderen (sluitbeveiliging/ camerabewaking/ het doorbreken van routine in een agenda en tal van andere zaken). Ook zijn deze beveiligers wereldwijd in te zetten en denk hierbij bijvoorbeeld aan airmarshals / boot beveiliging / transportbeveiliging en tal van andere takken van beveiliging die heel snel kunnen worden ingezet.

Ook worden wij met enige regelmaat ingezet om  demonstraties in goede banen te leiden en bij onregelmatigheden in een horeca gelegenheid om met spoed de eigen beveiliging te assisteren. Zo worden wij ook door attractieparken gebeld om bij lastige groepen binnen een uur met een goep beveiligers ter plaatse te zijn om assistentie te verlenen en op te lossen.

 

ADVIES EN KENNIS

Onze kennis willen wij graag met u delen. Naast adviseurs die een heel evenement voorbereiden en veiligheidsplannen/ calamiteitenplannen/ risicoanalyses/ protocollen / verkeerregulatieplannen en EHBO plannen maken hebben wij ook adviseurs die bedrijven en particulieren adviseren en begeleiden om hun eigendommen te beschermen.

Hierbij wordt gedacht aan inbraakpreventie/ Overvalbewustwordingscursussen/ hoe om te gaan met agressie etc.

SCHOOLBEVEILIGING EN CURSUSSEN

Onze schoolbeveiligers kun je het beste vergelijken met congierges die net even dat stukje exra beveiliging leveren. Onze medewerkers zijn getraind in ontdekken van Loverboys/ Dealers in en rondom de school en pesterijen die plaatsvinden. Daarnaast zorgen onze medewerkers er voor dat leerlingen bewust zijn van de risicos die er kunnen zijn.

Indien gewenst hebben wij trainers die waar nodig uw personeel kunnen opleiden en aansturen maar ook de leerlingen kunnen begeleiden.

WIj geven de volgende cursussen.

 

EHBO/ gericht op de eerste hulp bij ongelukken.

BHV is een combinatie tussen EHBO en ontruiming en brandbestrijding.

Agressietrainingen waarin wij duidelijk het geweldsspiraal bespreken en bepraten hoe doormiddel van houding en gesprek veel dingen kunnen wordne opgelost.

Weerbaarheidstrainingen waarbij wij mensen doormiddel van simpelle handelingen  er toe dwingen om hun aanval te staken. Dit zijn vaak zeer effectieve trainingen waarbij mensen zelfvertrouwen krijgen.

Loverboy trainingen waarin wij vooral leerlingen van scholen vertellen over de gevaren van deze groepen levensgevaarlijke criminelen en hoe hier mee om te gaan en of hoe te herkennen. Omdat wij in het verleden wat meisjes hebben weggehaald uit dit circuit kunnen wij ons ervaren rotten noemen.

Drugs trainingen, hoe herken ik drugs, hoe verslavend is het , wat zijn de risicos, hoe herken je mensen die drugs gebruiken en wat kunnen we er tegen doen.

Overvalstrainingen Hoe ga je om met een overval, hoe moet je handelen maar ook hoe kan je dingen voorkomen en of oplossen.