Wekom op onze website

Parkeren grote beurs Aalsmeer super verlopen

Kunnen jullie ook auto's parkeren?

tuurlijk hoeveel autos komen er?

8000 per dag?

geen probleem en dus gingen onze beveiligers/verkeersregelaars aan de slag.

Geen lange rijen wachten, geen auto's die doorreden, geen ongelukken of schades en veel heel veel tevreden beursbezoekers.

Volgend jaar gewoon weer.

Wielerzesdaagse Amsterdam groot succes

Het wielersspektakel in Amsterdam werd dit jaar voor de eerste keer beveiligd door Wolff Security. Als snel werd duidelijk dat onze beveiligers snappen wat er verwacht werd van ze want naast de vriendelijke dienstverlening werd er ook strak gecontroleerd waardoor de VIP's zich echt VIP's voelde.

Omdat Wolff Security ook een loge had voor de laatste dagen mochten een aantal opdrachtgevers zich onder genot van een hapje en drankje vermaken van de sportieve wedstrijden en enkelen kregen zelfs de kans om het startschot af te vuren.

De mededeling van de organisatie na afloop van het spektakel, jullie zijn echt supergoed, het beste bedrijf wat wij ooit gehad hebben. Tot volgend jaar zeker weten.

Betere complimenten zijn er niet.

love and marriagebeurzen bewaakt door Wolff Security

Al jaren verzorgt Wolff Security de beveiliging en bewaking van de Love & Marriage beurzen die in de grootste zalen van Nederland worden georganiseerd.

Love & Marriage Beurs

Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Echt alles onder 1 dak te vinden en waarbij je ook echt kan vergelijken en kiezen. Maar daar blijft het niet bij. Nieuw dit jaar is de Nationale WeddingShow, de grootste XXL catwalkshow gepresenteerd tegelijk met de Love & Marriage Beurs. Dit is echt de allerleukste dag uit voor je bruiloft

Sine Regno Goed verlopen

Al jaren zorgt Wolff Security voor de veiligheid van studenten vereniging Minerva en  Club Hifi de discotheek van deze vereniging.

Afgelopen week heeft daar weer het Sine Regno plaats gevonden wat simpelweg inhoud dat het bestuur van de vereniging op een welverdiende vakantie wordt gestuurd en er een leuk 4 daags feest wordt georganiseerd.

Om dit feest in goede banen te leiden zorgt Wolff Security voor de totale veiligheid van Brandwacht tot EHBO en ook onze beveiligers.

Ook dit jaar is er nagenoeg niets gebeurd wat niet in de hand te houden was.

Daling aantal inbraken Boxtel tijdens Carnaval.

BOXTEL - Al jaren is er een stijging te zien van het aantal woninginbraken in de week voorafgaande aan de Carnaval en tijdens dit festijn. Ook gaan veel mensen in deze periode op vakantie. Dit jaar vroeg de politie iedereen om extra alert te zijn op verdachte situaties in de woonomgeving en deze ook bij de politie te melden.

Een piek aan woninginbraken voor en tijdens Carnaval is dit jaar gelukkig uitgebleven. Er is een grote afname in 's-Hertogenbosch (-26), Oss (-24), St Michielsgestel (-15), Boxtel (-14) en Valkenswaard (-10). Terwijl de meesten van deze gemeenten vorig jaar wel een piek in het aantal woninginbraken kenden. In Boxtel werd dit jaar voor het eerst een samenwerking aangegaan met RV Security, een beveiligingsbedrijf dat met een onopvallende auto door de wijken rondreed.

Een lichte stijging aan woninginbraken voor en tijdens Carnaval is te zien in Heusden (7), Geldrop-Mierlo (6), Oirschot (6), Schijndel (5), Heeze-Leende(5) en Vught (4). Bij de gepleegde inbraken in deze periode zijn geen opvallende werkwijzen aan te geven. Alle bekende manieren om in te breken zijn de revue gepasseerd, zoals het wrikken van de sluitnaad, gaatjes boren, ruit vernielen, hengelen, flipperen, het gebruik van een valse sleutel, het afbreken van de cilinder en het beklimmen van de eerste etage. Bij veel woninginbraken werd om binnen te komen een ruit vernield of een klepraampje boven een deur opengebroken.
In de Carnavalsperiode in 2013 werden 21 verdachten aangehouden voor (poging) woninginbraak. Dat zijn er vier meer dan in de Carnavalsperiode in 2012.

Ziet u iets verdachts in uw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie, die u niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details, zoals kenteken, merk en kleur van de auto, uiterlijke kenmerken en kleding van personen en bel direct de politie. Bent u getuige van een woninginbraak? Bel dan het alarmnummer 112, daar vangen we boeven mee. Aan de hand van de melding wordt de inzet bepaald. U begrijpt dat op een melding "Er wordt nù ingebroken" door de politie anders gereageerd wordt dan op "Er is afgelopen nacht ingebroken". In dat laatste geval kunt u 0900-8844 bellen. Ziet u iets verdachts, dan kunt u dit ook vastleggen met uw mobiele telefoon. Mogelijk kunnen we met behulp van uw beelden verdachten opsporen.

Is er toch bij u ingebroken of is er een poging gedaan? Dan is het van belang dat u altijd aangifte doet. De politie kan dan een onderzoek instellen en gericht surveilleren. Ook kan met uw aangifte een aangehouden verdachte vervolgd worden. De politie komt bij u thuis om u te helpen de eerste maatregelen te nemen, de aangifte bij u op te nemen, een buurtonderzoek in te stellen en indien mogelijk een technisch sporenonderzoek te laten doen. Laat de situatie in uw woning zoals hij op dat moment is, raak niets aan en verplaats geen voorwerpen.

Opdrachtgever tevreden over verloop Bungalup

Ook dit jaar hebben wij voor Centerparcs Eemhof weer de beveiliging gedaan van het geweldige weekend Bungalup.

Met noemenswaardige onregelmatigheden hebben wij dit geweldige evenement weer tot een goed einde gebracht. Mede door de juiste inzet van personeel en de goede samenwerking tussen de verschillende disciplines hebben wij er voor gezorgd dat dit evenement ook volgend jaar weer door de zelfde gezellige mensen kan worden bezocht.

Opnieuw massale uitruk hulpdiensten pand Koevoortseweg

Uitgegeven: 02 februari 2013
Naar de woning aan de Koevoortseweg in Boxtel waar vorige week donderdag nog een 20-jarige vrouw overleed als gevolg van elektrocutie rukte zaterdagmiddag kort voor 16.30 uur de hulpdiensten opnieuw massaal uit. Een bewoner welke in de woning was raakte onwel. Vanwege de geschiedenis van het pand werd naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. Zij werden verzocht metingen te verrichten in de woning.

Vermoedelijk werd het de man emotioneel allemaal te veel en viel flauw. Omdat het huis tot nader order onbewoonbaar is verklaard werd de woning door een beveiligingsbedrijf beveiligd. Enkel de bewoners zelf mogen de woning betreden om hun spullen uit de woning te halen. Een beveiligingsbeambte vond de flauwgevallen man en waarschuwde de ambulancedienst. De man is ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto in Boxtel brand volledig uit

BOXTEL - In de Mijlstraat op industrieterrein Ladonk is donderdagmorgen een bakwagen uitgebrand. Rond 8.45 werd de brandende auto opgemerkt door medewerkers van RV Security, die direct de brandweer alarmeerden. In de tussentijd begonnen zij de weg af te sluiten voor het overige verkeer zodat de brandweer goed en veilig haar werk kon doen.

Na aankomst van de brandweer was het vuur snel onder controle. De brand leidde tot een flinke rookontwikkeling die op verschillende plaatsen in Boxtel goed geroken werd. De brand is vermoedelijk aan de voorzijde van de auto ontstaan aangezien dat de plaats was die in brand stond. Persoonlijke ongevallen deden zich niet voor, er was niemand aanwezig bij het voertuig toen de brand uitbrak.

Vrouw geëlectroduceert in badkamer woning

In een woning aan de Koevoortseweg in het buitengebied tussen Oirschot en Boxtel is donderdagavond een jonge vrouw om het leven gekomen. Door nog onbekende oorzaak is de vrouw geëlektrocuteerd in de badkamer van de woning. De hulpdiensten rukten rond 20.30 uur massaal uit maar alle toegesnelde hulp mocht niet meer baten. De woning in het buitengebied heeft enige tijd leeg gestaan maar werd momenteel weer tijdelijk bewoond. De technische recherche is donderdagavond laat direct gestart met een uitgebreid onderzoek

Groep Jongeren verwijderd uit Cafe de Nieuwe Stuiver

BOXTEL – In de nacht van maandag op dinsdag heeft een groep van ongeveer vijftien jongens voor de nodige overlast gezorgd in café De Nieuwe Stuiver in Boxtel. Eén van de jongens had een gokkast geslagen waarop hij werd aangesproken door het personeel van het café.

Inmiddels was beveiligingsbedrijf RV Security aanwezig en zij verzochten de groep om het pand te verlaten. In de tussentijd was ook de politie aanwezig en de groep opstandige jongeren begon zich te verzetten tegen de politie waarbij agenten meerdere keren beledigd werden. Uiteindelijk zijn de jongens met veel moeite weggestuurd en hebben zij nog een autospiegel in de straat vernield. “Het is bij ons bekend om wie het gaat. De jongens zullen op een later tijdstip verhoord worden over hun rol. Natuurlijk zullen de daders aangepakt worden”, aldus persvoorlichter Bart Vaessen.

Mobiele Camera bewaking bij Michael van Gerwen

BOXTEL – De gemeente Boxtel zet zaterdagmiddag camerabeveiliging in bij de huldiging van darter Michael van Gerwen. Op de Markt zijn vrijdagmiddag twee mobiele camera’s geplaatst die zaterdag een oogje in het zeil moeten houden.

RV Security en VEBO, beiden uit Boxtel, waren vrijdagmiddag druk bezig om de twee masten met camera werkend te krijgen. Een camera is geplaatst voor het gemeentehuis, de andere staat bij de fietsenstalling op de Markt voor de Croon. De mobiele camera’s zijn eigendom van de gemeente en zouden dit weekend sowieso al getest worden. “De huldiging is een goed moment om de mobiele camera’s te testen. De camera’s kunnen 48 uur opnemen door middel van accu’s. De beelden kunnen wij direct uitlezen in onze meldkamer”, aldus Raimond van der Ven van RV Security.

Met borden wordt aangegeven dat er camerabeveiliging aanwezig is op de Markt. De camera’s worden waarschijnlijk na het weekend weer weg gehaald.

De Markt is zaterdag 5 januari vanaf 12.00 uur verboden terrein voor auto's. Boxtel huldigt 's middags om 16.30 uur darter Michael van Gerwen, die op Nieuwjaarsdag de WK-finale van dartsbond PDC verloor van Phil Taylor.

Boxtel maakt zich op voor een drukke huldiging en houdt rekening met enkele honderden fans en een aantal cameraploegen. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de gemeente RV Security in de arm genomen. Het Boxtelse bedrijf zet niet alleen beveiligingsmedewerkers in, maar heeft op de Markt ook twee mobiele camera's opgesteld, die de menigte in het oog kunnen houden.

Vanaf 12.00 uur mag niet meer op de Markt geparkeerd worden. Auto's die er nog staan, worden weggesleept, zo waarschuwt de gemeente Boxtel op borden.

Wolff Security betrapt inbreker op heterdaad

BOXTEL - In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 4.30 uur een 32-jarige inbreker uit Boxtel op heterdaad betrapt door een beveiligingsmedewerker van RV Security, het bedrijf dat belast is met de beveiliging van industrieterrein Ladonk in Boxtel.

De beveiligingsmedewerker zag een man in zwarte kleding rondfietsen op het industrieterrein zonder verlichting. De fietser fietste het zandpad Scheepdonkseweg in en de beveiliger besloot om via de andere kant het zandpad in te gaan omdat hij de situatie niet geheel vertrouwde. Ter hoogte van KWB zag hij de fiets in de sloot liggen en was er een gat in het hekwerk geknipt.

Hierop betrad de beveiliger het terrein op zoek naar de man. Die werd snel gevonden met een grote pomp in zijn handen. De politie was in de tussentijd gealarmeerd en de beveiliger heeft de verdachte in bedwang gehouden totdat de politie gearriveerd was en de man kon arresteren.

Leste Mert 2012 goed verlopen politie tevreden over samenwerking met Wolff Security

Met ruim 20 beveiligers werd de Leste Mert 2012 in Druten dit jaar voor het eerst beveiligd door Wolff Security. Naast de grote feesttent op de Markt werden ook drie andere horeca gelegenheden voorzien van beveiligers.Het evenement was vooral super gezellig en nagenoeg zijn er totaal geen incidenten gebeurd.

De politie en de organisatie van dit evenement kijken terug op een geslaagd feestje.

Voor volgend jaar zijn daarom ook al weer de eerste toezeggingen binnen.

Plannen videomeldkamer Wolff Security krijgt gestalte

Wolff Security is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van een eigen videomeldkamer. Steeds meer bedrijven melden zich bij Wolff Security en willen vooral in de uren dat er niemand aanwezig is dat er wordt meegekeken wat er gebeurd bij hun eigendommen.

Omdat wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst willen zijn bieden wij deze vorm van beveiliging aan naast de surveillance diensten die wij al weer twee jaar doen in Boxtel. Elke dag komen er klanten bij en wekelijks krijgen wij de vraag of we ook mee kunnen kijken in het camerasysteem wat veel bedrijven hebben hangen. Mede doordat wij direct kunnen terug en meekijken kunnen wij surveillance maar ook politie nog specifieker informeren en sturen. Op deze manier kunnen wij nog sneller schakelen en onregelmatigheden voorkomen of de schade beperkt houden.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze nieuwe tak van sport? dan vernemen wij dat graag.

Spijkenissefestival 2012 vooral een veilig feestje

Ook editie 2012 van het Spijkenissefestival is weer zeer tevreden verlopen. Zowel gemeente, politie als organisatie kijken terug naar een mooi maar bovenal ook veilig evenement. Met een aftrap op de donderdag van Afro Jack en Friends waarbij al 2500 uitzinnige fans genoten van een heerlijk stukje muziek werd het in Spijkenisse op de vrijdag, zaterdag en zondag alleen maar gezelliger.

Ondanks het slechte weer en het natte festivalterrein in het weekend kijken we toch terug naar een mooi evenement waarbij de beveiliging natuurlijk weer in handen was bij Wolff Security

Acht van Chaam gewonnen door Mollema !

74ste Acht voor Mollema !

Bouke Mollema kwam als eerste over de streep bij de profs tijdens de 74ste Acht van Chaam. Tom Veelers en Haimar Zubeldia zaten hem in het wiel en tekenden daarmee voor de tweede en derde plaats.

Dit jaar  heeft de Acht van Chaam er voor gekozen om met Wolff Security zaken te doen. De beveiligers van RV werden ingezet op de feesten, bij het VIP dorp en langs de route.

 

Stompwijkse Paardedagen wederom goed verlopen.

Ook dit jaar zijn de feesten rondom de Stompwijkse paardedagen weer goed verlopen. Mede door de jarenlange samenwerking en het leveren van een totaal pakket aan veiligheid heeft Wolff Security ook dit altijd goed georganiseerde evenement compleet verzorgt op gebied van veiligheid.

Naast het leveren van beveiliging tijdens de evenementen hebben wij dit jaar ook de op en afbouw gedaanen EHBO/ Parkeerwachten en Verkeersregelaars geregeld.

 

Wolff Security heeft ook dit jaar weer zorg gedragen voor de totale veiligheid op het festivalterrein van de zwarte cross.

Medewerkers van Wolff Security hebben ook dit jaar weer de beveiliging gedaan van het Festivalterrein van de Zwarte Cross in Lichtervoorde.

Meer dan 156.000 bezoekers en maar 35 aanhoudingen voor kleinere vergrijpen laat zien dat het een geweldig spektakel is geweest. Mede door het uitermate mooie weer en de uitstekende sfeer kijken de medewerkers van Wolff Security al weer uit naar 2013 waar wij wederom met grote getalen aanwezig zullen zijn op dit gigantisch gezellige evenement.

Medewerkers beveiligingsbedrijf ontdekken Vrachtwagen Brand

Brand in Boxtel ontdekt door Wolff Security

BOXTEL - In de Mijlstraat op industrieterrein Ladonk is donderdagmorgen een bakwagen uitgebrand. Rond 8.45 werd de brandende auto opgemerkt door medewerkers van RV Security, die direct de brandweer alarmeerden. In de tussentijd begonnen zij de weg af te sluiten voor het overige verkeer zodat de brandweer goed en veilig haar werk kon doen.

Na aankomst van de brandweer was het vuur snel onder controle. De brand leidde tot een flinke rookontwikkeling die op verschillende plaatsen in Boxtel goed geroken werd. De brand is vermoedelijk aan de voorzijde van de auto ontstaan aangezien dat de plaats was die in brand stond. Persoonlijke ongevallen deden zich niet voor, er was niemand aanwezig bij het voertuig toen de brand uitbrak.

Dieseldief opgepakt in Haaren

 

dinsdag 19 juni 2012 | 11:28 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 19 juni 2012 | 11:31BOXTEL - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.40 uur in Haaren een 25-jarige Bredanaar aangehouden die er van wordt verdacht met enkele onbekende handlangers op een industrieterrein in Boxtel diesel te hebben gestolen.Hij zit vast.

Nadat agenten op zoek waren geweest naar twee voertuigen, waarvan de inzittenden zich op industrieterrein Ladonk verdacht gedroegen, troffen zij enige tijd later op aanwijzing van een oplettende buurtbewoner op de Oisterwijksedreef in Haaren één van deze voertuigen aan.

De vermoedelijk twee inzittenden waren er vandoor gegaan. In deze bestelbus vonden de dienders twee grote vloeistofvaten, die gedeeltelijk gevuld waren met diesel en waarvan het vermoeden bestaat dat die gestolen was. Kort daarna zag de politie een ander voertuig in de directe omgeving van de aangetroffen bestelbus, die hard wegreed bij het naderen van de politieauto.

Een andere politie-eenheid trof op de rijksweg A2 een soortgelijk voertuig aan, waarvan de bestuurder sterk naar diesel rook. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De beide voertuigen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de andere verdachten.

De bus met gestolen diesel op de de Oisterwijksedreef in Haaren. Foto Bart Meesters/Multimedia

Directeur RV begeleid Badr Hari bij Eindgevecht

In de Panorama stond een groot stuk over het laatste gevecht van Badr Hari in de WTC in Leeuwarden. Op de foto is goed te zien dat zelfs de directie er weer alles aan deed om te zorgen dat dit evenement tot een veilig evenement kon worden gezien.

Wolff Security zorgt voor een veilig verloop Its Showtime in Leeuwarden

Het eindgevecht van Badr Hari in de K1, diverse wereldtitels, uitzendingen wereldwijd in meer dan 160 verschillende landen. Ook dit evenement welke door het team van Simon Rutz van Its Showtime werd georganiseerd werd weer door de beveiligingsproffesionals van Wolff Security beveiligd.

Mede door de jarenlange ervaring, respect van de bezoekers en gemotiveerde medewerkers op de juiste plaatsen hebben wij een minimaal aan incidenten gehad, iets waar vooraf justitie/politie en burgermeester angstig voor waren.

 

 

Artiesten en Evenementen Beurs Wolff Security druk bezocht

Wolff Security heeft ook dit jaar weer gestaan op de Artiesten en Evenementen Beurs in het beursgebouw in Eindhoven. Op deze beurs komen veel organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar vernieuwende acts voor 2012.

De komende maanden zullen er meer gesprekken zijn met contacten die op de beurs zijn gelegd en zoals het er nu naar uit ziet heeft ook deze beurs zijn geld weer goed terugverdient.

Wolff Security beveiligt Its Showtime in WTC Leeuwarden

28 Januari 2012 zal Wolff Security weer de beveiliging verzorgen van Its Showtime in de WTC in Leeuwarden. Met ruim 70 beveiligers, drugshonden en metaaldetectie zal er weer alles aan gedaan worden om dit geweldige evenement tot een veilig einde te brengen.

Deze Showtime zal dit keer in het teken staan van de Pride Farewell van Badr Hari.

 

Nieuwe Website in de lucht

Vanaf vandaag vrijdag de 13e december hebben wij een nieuwe website in de ether.

De komende weken zal er textueel nog een en ander worden aangepast maar zoal u nu al kunt zien is de huisstijl ook verandert. De komende maanden zullen wij deze huisstijl doortrekken naar het briefpapier, visitekaartjes etc.

Ook zal de website continue worden aangevuld met leuke nieuwtjes etc.

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen ontvangt keurmerk.

BOXTEL - Maandagochtend ontvingen Frank van den Brandt, voorzitter van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Boxtel, en burgemeester Frank van Beers het KVO-herkeuringscertificaat uit handen van Robert de Koning van MKB Nederland. Tweeënhalf jaar geleden ontving het Boxtelse bedrijventerrein het eerste certificaat.

Volgens Van Beers is er een goede samenwerking onderling. “Op het gebied van beveiliging wordt er goed samengewerkt tussen overheid, politie en beveiliging. Zeker sinds het lokale beveiligingsbedrijf, RV Security, betrokken is bij de beveiliging van het industrieterrein zie je dat het beter gaat.” Het grootste verbeterpunt is de lokale betrokkenheid volgens de drie. Op het industrieterrein in Boxtel is inmiddels ruim 75 procent van alle bedrijven aangesloten. “En bij de nieuw uit te geven gronden aan Vorst hebben we het zelfs opgenomen. Daar wordt het verplicht gesteld om deel te nemen aan de collectieve beveiliging”, voegt Van Beers toe.

Robert de Koning van MKB Nederland noemt het een ‘dik, vet compliment’ voor Boxtel. “De cijfers zijn ontzettend goed. De kans om slachtoffer te worden is gehalveerd, het onveiligheidsgevoel bij de bedrijven is fors naar beneden en ook de overlast is met ruim een derde teruggebracht. Het is hier heel duidelijk dat er hard wordt gewerkt aan verbetering van de veiligheid op het bedrijventerrein en dat dit ook zijn vruchten afwerpt.”

Samenwerking leidt tot aanhouding

Samen met beveiligingsmedewerkers van RV security BV heeft de politie zondagavond een 30-jarige man uit Nuland op heterdaad betrapt bij de diefstal van spullen vanaf een bouwterrein. Er kwam een melding binnen dat er ingebroken werd bij een bedrijf aan de Hoevenbraaksestraat. Toen de politie arriveerde kwamen er ook medewerkers van beveiligingsbedrijf Wolff Security polshoogte nemen. Er bleken enkele hekken opengebroken te zijn en samen werd het terrein afgezocht. De verdachte had zich verstopt en werd aangehouden. Bij die aanhouding verzette hij zich waarbij een beveiligingsmedewerker licht gewond raakt. De verdachte had enkele stroomkabels doorgeknipt waardoor er enkele installaties stil kwamen te liggen. De eigenaar moest snel een en ander herstellen om te voorkomen dat de bouwplaats vol water liep. De verdachte is ingesloten aan het bureau.

Een 43-jarige man uit Schijndel bemoeide zich met het optreden van de politie en beveiligingsmedewerkers. Hij wond zich zodanig op dat hij de agenten meerder malen bedreigde,  beledigde en discriminerende opmerkingen maakte. Hij is aangehouden en naar het bureau gebracht waar hij ingesloten is

GEEN STIJL AUGUSTUS 2011

020 zet beveiligingsplan GayPride 2011 online

Dat is nog eens handig! Speciaal voor alle boeven die van plan zijn de GayPride deze week in Amsterdam te verstieren heeft de gemeente het 37-pagina's lange beveiligingsplan in PDF online op de eigen website gezet. Eerste hit via Google. Waarom zou je het idioten die grote evenementen op de openbare weg willen verstoren moeilijk maken? Als je ook gewoon alle 06-nummers van het Management Team Beveiliging + namen van alle contactpersonen (waaronder politie) kunt publiceren. Dan weet zo'n etterbakje / aanslagpleger / trol tenminste wie hij de hele dag telefonisch moet stalken. Wat ook echt heel slim is qua meedenken naar de vijand toe: Een compleet blokkenschema waarin staat welke beveiliging in welke wijk op welk tijdstip wordt geregeld. Of juist waar helemaal geen beveiliging aanwezig is wegens laag risico. Inclusief tijdstip waarop de wacht wordt afgewisseld. Daar zit je als Bulgaars zakkenrollersteam gewoon op te wachten. Of als getikte homegrown terrorist met een bomvestje op een vol Rembrandtplein. Trouwens, wie ongestoord zijn onbesneden Unox-worst in een donker hoekje van de Reguliers Dwarsstraat wil laten ontploffen kan ook niet zonder deze data. Je weet precies waar die gespierde smokings met hun oortje wel/niet staan. Samenvattend: Of je nu de EHBO wilt lastig vallen, de meldkamer wil flooden of gewoon even wil babbelen met de leidinggevende van Wolff Security (makers van het plan) voor ieder klootzakje is wat wils. Namens de gemeente Amsterdam presenteren wij u: De Achterkant van de GayPride!
UPDATE: Gemeente zegt: "foutje, kan gebeuren". Bovendien waren ze toch al van plan (?) de boel online te zetten. Alleen dan zonder telefoonnummers. Yeah right. Gelooft u het zelf? En Arie Boomsma is straight

Koperdieven betrapt op Vorst

Twee mannen uit Uden van 22 en 33 jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de straat Korenmolen, nabij de rotonde Vorst.

Een beveiliger belde de politie toen hij zag dat er bij een bedrijfsterrein een gat in een hek geknipt was. De agenten vonden met behulp van een politiehond twee verdachten op het terrein van de firma VDL Technics. Een derde verdachte wist te ontkomen. Het drietal was vermoedelijk op zoek naar koper.